Családi és Sportnap a József Attila Általános Iskolában

Megosztás

Családi és Sportnap a József Attila Általános Iskolában

2016.06.14

A hagyományoknak megfelelően az idén is meghirdette az Iskola vezetése a tanulók és a szülők körében is népszerű  programot.

Mindenki készült: a pedagógusok, a gyerekek, a szülők. Sok vidám játékkal, vetélkedővel, külön a felsősöknek és az alsósoknak. És mi is összeszedtük a kiadványainkat, sokszorosítottuk a totókat, a kakukktojás feladatsorokat, új különböző erősségű szelektív hulladékgyűjtési kérdéssorokat állítottunk össze.

Mindenki készült, izgult, csak az időjárás….. Hát az nem fogadta kegyeibe a rendezvényt!

Így csak az alsó tagozatosok jöttek a Zöld Sátorként üzemelő aulába, de ők jöttek! Nem zavarta őket a kint folyamatosan szemerkélő eső, a délelőtt kissé viharos szél. Töltötték a feladatsorokat egymás után. Akit elkapott a játék izgalma, mindegyiket kipróbálta. Volt, aki 6 félét is megoldott, s bezsebelte értük az apró jutalmakat. A Búvár újságok színes oldalai is elvitelre csábította őket a többi kiadvánnyal együtt. (Csak remélhetjük, hogy el is olvasták, meg is nézték azokat!)

Így aztán – rossz idő ide vagy oda – az alsó tagozatosokkal tartalmas délelőttöt töltöttünk el. Sok kérdésre válaszoltunk, sok új ismeretet adtunk, amit – bízunk benne – meg is jegyeztek a gyerekek, és a továbbiakban azok szerint néznek a madarakra, gyűjtik szelektíven a szemetet, vagy mozognak többet a természetben.

A nagy elfoglaltságban még fotózni is elfelejtettünk. Csak egyet tudtunk fellelni!


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.