• Adó 1%

Gyerekekkel a természet védelméért – egy kávé árával is segíthetsz

Megosztás

A természet szeretetének átadását nem lehet elég korán kezdeni – a WWF Magyarország célja, hogy a gyerekek minél előbb megtanulják, miért fontos és hogyan lehetséges a természeti értékeink védelme. Segíts nekünk te is, hogy eljuttathassuk üzeneteinket a fiataloknak!

Új nap, új remények – ezzel a címmel indított adománygyűjtő kampányt a Civil Iránytű Alapítvány, melyben a WWF Magyarország is indult saját kampányával. Célunk, hogy az adományok segítségével be tudjuk indítani környezeti nevelési programunkat. Ehhez olyan követeket hívtunk segítségül, akik hitelesen képviselik ezt a fontos ügyet, eljuttatva az üzenetet követőiknek, ismerőseiknek.

A WWF Magyarország a jövőért, elsősorban gyermekeink és unokáink jövőjéért dolgozik. 28 éves múltra visszatekintő hazai munkásságunk során világossá vált, hogy egy természetvédelmi cél sikerességéhez kulcsfontosságú az emberekkel való együttműködés és a kitartó szemléletformálás. Különösen igaz ez a felnövekvő generációkra, hiszen az egyre sürgetőbb környezeti problémák miatt nekik már egészen fiatal kortól át kell adnunk a természet szeretetét, tiszteletét és fontosságát – ők azok, akik már egészen kiskortól tehetnek a bolygóért és környezetünkért.

A legújabb tapasztalatok szerint erre az egyik leghatékonyabb eszköz az érzékenyítő környezeti nevelés. Ez a módszer az élőlények és természeti rendszerek megismertetése által segít felismerni a fiatalok felelősségét a környezeti problémák kialakulásában, de ugyanúgy tisztázza a szerepüket a helyzet megoldásában is.

Környezeti nevelési programunk beindításához 2,5 millió forintot tűztünk ki célul, kérlek, segíts Te is elérni ezt a mérföldkövet – akár csak egy kávé árával.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.