Köszöntünk minden Városszépítő tagot, Szimpatizánst, Önkéntest, Segítőt, Támogatót

Megosztás

Köszöntünk minden Városszépítő tagot, Szimpatizánst, Önkéntest, Segítőt, Támogatót

Mindenkit, aki kapcsolatban volt Egyesületünkkel 2019-ben közvetlenül, vagy közvetve!

Alig több mint egy nap, és vége az évnek! Nem telt haszontalanul: ezt a legnagyobb szerénység mellett is mondhatom!

Sok órát végig dolgoztunk a Segítőinkkel (zömében a Kossuth Klubosokkal) a város zöldterületein (háromszögek, Mol játszótér, Kövér kereszt környéke, Szolnoki úti cserjesorok, stb); két hétig 15 diákkal üzemeltettük a táborainkat; felhívásunkra sok gyerek alkotott szépséges rajzokat a természetről, amelyeket jutalmaztunk; szórakoztattuk a kicsiket húsvét délutánján a kisállatsimogatóban; szedtünk sok-sok zsák szemetet mások minősíthetetlen viselkedése miatt; felújítottuk az egyik Tisza parti pihenőt; szerveztük a Legszebb Konyhakert mozgalom martfűi fordulóját; pályáztunk és kirándultunk tapasztalat szerzés céljából több városba; sétáltunk és koszorúztunk különböző rendezvények alkalmából, stb.

Új tagunk jóvoltából (had’ álljon itt a neve: Hári Antal) megújult és folyamatosan fejlődik a honlapunk, lett-, és üzemeltetjük a facebook oldalunkat – amik segítségével a Martfűi lakosok, Barátok, Ismerősök tudomást szerezhetnek tevékenységünkről, bekapcsolódhatnak nyilvános rendezvényeinkbe, támogathatnak Bennünket adójuk 1 %-ával, vagy csak úgy adományukkal segíthetik munkánkat.

Azt tudjuk – nagyvonalakban azonos programokkal – 2020-ban is folytatjuk a tevékenységünket! Legyenek/legyetek segítségünkre ötletekkel, kétkezi munkával, adományokkal, kinek mire van módja, egészsége, lehetősége!

Mindenkinek – aki e sorokat olvassa – 2020-ra a legjobbakat kívánom a Martfűi Városszépítő Egyesület elnöksége nevében erőben, egészségben! (A többit majd megvesszük, ha futja rá a nyugdíj! – mondja kedves, idős városvédő-, és szépítő „mentorunk” Nagy Gy. Róza Kisújszállásról.)

Vinczéné Balogh Magdolna elnök


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.