• Adó 1%

Negyedik ÖrökZöld Tisza Fesztivál

Megosztás

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Örökzöld Tisza Fesztivál. 2010-ben elnyerte az Észak-alföldi régió ajánlásával kitüntető díjat. Koncertek, gyermekprogramok, kézműves bemutatók, sport rendezvények, szabadtéri játékok segítik a szabadidő kellemes eltöltését mindenki számára. A rendezvényen minden program ingyenesen látogatható.

Minden évben változatos, színes program várja a fesztivál résztvevőt. Nem csak a meghirdetett napokon, hanem már előtte is vannak érdekes, tematikus programok.
„ A természet szépségeiről, a Tiszáról, a Martfűn is igen kedvelt horgászatról meséltek a filmek, képek, és érdekes előadások a Tisza Cipő Horgászegyesület Horgásztanyáján. „A Tiszáról mindenkinek” program a Martfűi Városszépítő Egyesület szervezésében, a Hortobágyi Nemzeti Park Közép-Tisza Vidéki szakembere, Sallai Zoltán, és Szöllősi Béla, a Tisza Cipő Horgászegyesület vezetője segítségével nyújtott hasznos ismereteket természeti környezetünk szépségeiről.” – írta a helyi újság.

Valóban így volt. Felnőttek és gyerekek voltak kíváncsiak az ismert előadókra, a filmekre, az általuk elmondottakra. Jó program volt!


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.