Ballagás 2021. Elballagtak a 8. osztályosok

Megosztás

Ballagás 2021. Elballagtak a 8. osztályosok.

Az érintetteknek mindig nagy esemény. Az idei különösen, mert két „zilált” tanév van mögöttük.

Minket, Városszépítőket ez annyiban érint, hogy – támogatóink jóvoltából, nekünk köszönhetően – évek óta a Martfű, a mi városunk kiadvány is belekerül a tarisznyákba. Benne nem csak Martfű története, azaz múltja és jelene, hanem a nevezetességei, a város életét meghatározó események, rendezvények.

S a gyerekeknek miért adjuk? Könnyebben megőrzik városunkat emlékeikben, ha fellapozzák. Kérjük, hogy gondoljanak vissza Martfűre szeretettel, és látogassák, bárhová veti is Őket a sors!

Évtizedek múlva, amikor a történések rétegenként rakodnak a nyolcadikos ballagás emlékére, amikor már nem jut azonnal észbe egy-egy tanár, vagy osztálytárs neve, akkor lesz igazából haszna ennek a könyvecskének! Mert az igazgatónő búcsú szavain túl megtalálható benne minden ballagó diák neve osztályonként, és mindazon pedagógusoké is, akik a betűvetéstől egész végig gondoskodtak arról, hogy minél felkészültebben lépjenek tovább a „nagybetűs” felé.

Kedves Nyolcadikosok! Vigyázzatok erre a kis ajándékunkra! A Ti érdeketek, Ti fogjátok értékelni az évek múlásával ifjúságotok egy darabkájára emlékeztető kiadványt!

A Martfűi Városszépítő Egyesület nevében:
Vinczéné Balogh Magdolna
elnök


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.