Hazatértek a díjazott pályamunkák

Megosztás

Nagy örömünkre szolgált, hogy egy vándorút részeként Martfűn is láthatta a közönség a Hungaria Nostra (Városvédők és szépítők Országos Szövetsége) által kiírt, nálunk is nagy sikerrel lebonyolított verseny díjazott munkáit.

Mint arról korábban beszámoltunk, a martfűi gyerekek szerették a pályázatot, sok pályamunkát adtak be, amelyet az Egyesületünk első fordulóban zsűrizett és díjazott. A legjobban felkerültek Budapestre az országos megmérettetésre, és kiállításra kerületek a Budapest Történeti Múzeumban. Onnan körútra indulnak, s most hazatértek.

 Művelődési Központ Galériáján tekinthetők meg az országos pályázat díjazott alkotásainak egy része, köztük a martfűi gyerekek művei.

„Írd meg, fotózd, vagy rajzold meg nekünk, mi kiállítjuk!” – hirdette a Városvédők és Szépítők Szövetsége (Hungaria Nostra) 2015 évi, 1993 óta 22. alkalommal elindított pályázata. A Martfűi Városszépítő Egyesület felkarolta a kezdeményezést. Ebben a Fiatalok az épített- és természeti értékek védelméért címmel indított versenyen szabadon dönthettek a gyerekek, hogy milyen kategóriában, milyen technikával, hogyan tárják a közönség elé mindazokat a számukra védendő értékeket, amelyeket még az unokáiknak is szeretnének megmutatni.

Nézzék, gyönyörködjenek bennük, hasonlítsák más gyerekek alkotásaival.

http://www.martfu.hu/index.php?module=news&action=show&nid=218804


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.