Ismét rajzpályázat, ismét szép sikerek! 

Megosztás

2018. május 12.
Ismét rajzpályázat, ismét szép sikerek! 

Az idei már a 4. Negyedik alkalommal szólítjuk meg a gyerekeket, hogy az Országos Szövetség felhívására ők is nevezzenek be a „Fiatalok az épített és természeti örökségek védelméért” című pályázatra. Rajzoljanak, fessenek, kreatívkodjanak ezekben a témákban. Lehetne makettokat készíteni, fotózni, kisdolgozatokat írni. Tudjuk, hogy Martfűnek nincs évszázados múltja, nehezebb évről-évre olyan épületeket, környezeti látnivalókat találni, amelyek megörökítésre méltóak. De mi örülünk a sokadik Szent Tamás templomnak is, mert azokat más-más gyerekek rajzolták, beleadva tehetségüket, szorgalmukat.

Az előzsűrizés, amelyet évente megejtünk, nagyon hasznos. A kevésbé tehetséges alkotások itthon maradnak, de a jók, nos azok a beküldött pályaművek számához viszonyítva: tarolnak. Az idén 25 rajzból 8 díjat kapott.

Különdíjban részesült: Tichy Luca 2.a., Tóth Hedvig Janka 2.b., Árvai Viola 3.a., Kocsis Liliána 3.a., Schmidt Hajnalka 4.a. Kategóriájában III. helyezést ért el: Révi Dorina 5.b., Igricz Dorina 6.c.

Ha megemlítem, hogy több mint 2000 db pályamű került elbírálásra, különösen értékesek ezek a díjak!
Ismételten gratulálunk a nyerteseknek, és csak biztatni tudunk minden gyermeket, hogy továbbra is alkossanak, mert mi ismét meg fogjuk hirdetni a versenyt!!! A fotón a díjazottak egy csoportja Budapesten, a díjkiosztón.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.