Látogatás Túrkevén, a Nimfea természetvédelmi Egyesületnél

Megosztás

2016.06.20

Látogatás Túrkevén, az elnökség néhány tagja ellátogatott Túrkevére, a Nimfea Természetvédelmi Egyesülethez több célból.
Mindenek előtt – a már évek óta meglévő kapcsolat révén – az új eredményekről beszélgettünk Barna Tamással, a Fekete István Oktató Központ vezetőjével. Előző ottjártunk óta elkészült a „Mezítlábas Ösvény”, és kész lett a Kisállat simogató burkolata is. Most a különleges Madár-les építése a következő tervük. Ennek megépítése után olyan – természetközeli – látni-, kipróbálni való játszva tanító eszközök sora várja a gyermek és felnőtt látogatókat, amilyenre a környéken nincs példa.

Némelyiket mi is meg tudnánk valósítani, de az állagmegőrzését nem tudnánk garantálni.
Egy biztos! Minden gyermekes családnak javasolni tudjuk, hogy látogassanak el Túrkevére. Nem fogják megbánni. Hasonlóan jó döntés lehet osztálykirándulás, vagy hosszabb – mint egy Erdei Iskola – céljára is. Honlapjukon mindent megtalálnak. A sok programot, játék- és sport lehetőséget. http://www.nimfea.hu/hirek.php

Nekünk volt még egy célunk. Vásárolni, kapni szerettünk volna azokból a hasznos, a mi Zöld Sátor projektünkben felhasználható kiadványokból, amelyek egy részét már ismerjük. Sikerrel jártunk, ezért a gyerekeket sok új anyag várja majd a legközelebbi programunkon.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.