• Adó 1%

Rövid összefoglaló 2017.07.13-14-15. 

Megosztás

2017.07.13-14-15.
Országos Találkozó Gyöngyösön.

A 36. találkozóját szervezte meg július közepére a Város és Faluvédők,- Szépítők Szövetsége a vendéglátó Gyöngyös Városvédő és Szépítő Egyesülettel.
Minden évben ekkor találkoznak a tagegyesületek képviselői, hogy megvitassák eredményeiket, problémáikat. Közben megismerkednek a fogadó város és környékének múltjával, jelenével. Ekkor adják át a Podmaniczky Díjakat is az arra legérdemesebbeknek

Jövőre Szombathely várja a szakmai találkozót.

2018.08.02.
Martfűn jártak a Törökbálinti Városszépítő Egyesület képviselői.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét ellátogattak hozzánk Szalczinger József elnök úr vezetésével a törökbálinti barátaink. Oly sokszor találkoztunk már, hogy nem túlzás a „barát” kifejezés.
Most is igyekeztünk a közös beszélgetésen túl valami különleges programmal szolgálni nekik, viszonozva az Ő korábbi vendéglátásukat.
Tiszaföldvárra, a Szicsek Pálinkafőzőbe vittük el őket. Ismerik a márkát, tehát kíváncsian várták, hogy megismerkedjenek azzal a folyamattal, amikor a gyümölcsből finom nedű válik. Nagyon érdekesnek találták, nagyon elégedettek voltak az üzemlátogatás levezetésével, az ott látottakkal. A nagy hőségre való tekintettel most elmaradt a kóstolás, de nem örökre…..

2017.08.13.
Megindult az aláírásgyűjtés a Heineken Sörgyár körüli változások kompenzálása érdekében.

Váratlanul, és nagyon hátrányosan érinti városunkat a Heineken sörgyár döntése, miszerint befejezik Martfűn a sörgyártást, és csak logisztikai tevékenység marad. A kieső iparűzési adó ellensúlyozására a városvezetés különböző alternatívákat vázolt fel, amelyek erősítésére aláírásgyűjtő akciót indítottak el. Ebbe egyesületünk is bekapcsolódott. Végül 27 ívet töltöttek meg az aláírásra általunk szervezett lakosok.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.