• Adó 1%

Tények és tévhitek a parkfelújításról

Megosztás

Tények és tévhitek a parkfelújításról

Egyesületünk nevében és tevékenységében egyaránt a város szebbé tétele a meghatározó, mégpedig növényekkel: cserjékkel, fákkal, virágokkal. Sok fáradtságos órát töltöttek el az egyesületi tagok, amíg megvalósították a Szolnoki úti cserje- és fasort, a MOL játszóteret, vagy a 20 virágágyást. Évente szedjük a szemetet, amikor kellett takarítottuk a játszóteret. S itt most nem említem a gyerekek között végzett ismeretterjesztő, természetvédő tevékenységünket.

Ezért ért meglepetésként bennünket néhány embertől a támadás a Hősök tere rekonstrukciójával kapcsolatban.

Egy aláírásgyűjtés margójára

Tény: A Martfűi Városszépítő Egyesület Alapszabályban rögzített célja Martfű város esztétikai képének fokozatos fejlesztése,…természeti környezetének megóvása, szépítése.

Tény: Az Egyesület az utóbbi 3 évben elültetett a városban 112 db fát, 507 db cserjét, és kb. 2400 évelő- és egynyári virágot – zömében saját forrásból.

Tény: A Martfűi Városszépítő Egyesület a Heineken Arany Fácán Sörfesztivál keretén belül meghirdetett közönségszavazásra – az Önkormányzat biztatására és támogatásával – benevezett a Művelődési Központ körüli parkok felújításával. versenyt….folytatás>>>


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.