• Adó 1%

Kisújszállás Kivilágos Kivirradtig

Megosztás

Kisújszállás. Kivilágos Kivirradtig

Soha sem titkoltam, – sőt büszkén osztottam meg beszélgető partnereimmel, ha az egyesület különböző programjairól beszélgettünk, – hogy sok ötletet kaptam szülővárosom, Kisújszállás 1934-ben (!) alakult Városvédő és Szépítő Egyesületétől.

Így volt ez a „Zöld sátor” projekttel is. Láttuk, és eldöntöttük, hogy valami ilyesmit mi is csinálunk. Adottságainkhoz, lehetőségeinkhez, saját ötleteinkhez igazítottuk, és alig lehetett ráismerni! Csak a megnevezés nem változott: Zöld sátor.

S 2-3 év itthoni pályafutása után elvittük az „anyacéghez”.
2018. szeptember 22.-én részt vettünk a Zöld sátrunkkal Kisújszállás őszi nagyrendezvényén, a „Kivilágos Kivirradtig”-on. Vittük újdonságainkat: a „Madaras vásznat”, az „Ismerd fel az állatok lábnyomait” párosítót, és az „Ismered a fákat?”, ahol a sok képből kell összeszedni egy-egy fa lombkoronájának képét, levelét, virágját, termését, néhánynak még a törzséről készült képeket is. A felnőtteknek is feladta a leckét! Nem véletlenül egy, a Hortobágyi Nemzeti Parknál dolgozó fiatalember lett a legsikeresebb. Az ügyeseknek jutalmul, a kevésbé sikereseknek tanulási célzattal TermészetBúvár Magazinokat adtunk.

Most is, mint máskor, ha „dolgozom” elfelejtek fotózni. A mellékelt képek a nagyrendezvényen készültek, ízelítőt adva a kínálatról, a stílusról.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.