MARTFŰI GYEREKEK SIKEREI AZ ORSZÁGOS DÍJKIOSZTÓN

Megosztás

Ismét remek érzés volt martfűinek lenni Budapesten a Várban, a Budapest Történeti Múzeumban, ahol 2023. május 20.-án zajlott az “Ifjúság az épített és természeti környezet védelméért” című pályázat díjkiosztója. Ide másolom a gyerekek neveit, ahogy a felolvasó listában is volt.

Képzőművészet kategóriában:
Dicséret: Kis Hanga Regina
3. díj: Bali Dominik, Bezsella Dóra, Imre Orosz Luca, Kapás Aliz, Nagy Linda, Nyeső Szabolcs, Pelyhe Máté, Szaszkó Nóra, Tompa Zétény, Tóth Kira, Varró Zselyke Orsolya, Wu Maggie

2. díj: Rimóczi Hanna Erzsébet, Szakali Lantos Lóránt

Nagy örömünkre a Pécskői Miklós tanár úrról készült dolgozat is Dicséretet kapott. Készítői: Nemes Luca Szonja, Tóth Klára, Szakali Lantos Lóránt, Szarka László, Szöllősi Levente.

Jó volt látni, hogy a gyerekek nagy része a családdal érkezett, hiszen ez elismerése a díjnak, a szervezőknek, és természetesen az “alkotóknak”!

Köszönjük a felkészítőtanárok munkáját, mert ők a garanciák arra, hogy évről-évre szép sikereket érnek el a martfűi gyerekek.
Minden díjazottnak szeretettel gratulálunk, és további alkotások készítésére biztatjuk őket.

Természetesen az országos díjazott képekből egy válogatás ismét látható lesz Martfűn a Művelődési Központ emeleti Galériáján decemberben. Akkor lehet gyönyörködni a martfűi és az ország más tájain élő gyerekek rajzaiban.

Martfűi Városszépítő Egyesület nevében:

Vinczéné Balogh Magdolna


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.