• Adó 1%

Elindult a szavazás az Év Fájára Szavazz a Martfűi Mese fára

Megosztás

Elindult a szavazás az Év Fájára Szavazz a Martfűi Mese fára

Ezzel kellene kelni és feküdni minden martfűinek, minden martfűi ismerősének, minden martfűi ismerős ismerősének, stb.!

Komolyra fordítva a szót! Elindult a szavazás az Év Fája versenyen, ahol a Műv. Kp.-al szembeni nagy tölgyfát, a Mese fát beneveztük. Bejutott a döntőbe! A zsűri megtette a magáét, most már a szavazatokon múlik minden!
Nagyon egyszerű a szavazás!

Az ÖkoTárs Alapítvány oldalán kell megkeresni a Martfűi Mese fát, az oldalt görgetve lefelé az 5. faként található meg.

Be kell   írni az e-mail címet, a két kis négyzetbe pipát tenni, majd kattintás az EZ A TÖRTÉNET ÉS EZ A FA LEGYEN A GYŐZTES-re.

Ezt követően az e-mail címetekre kaptok egy üzenetet, amelyben kérik a megerősítést egy linkre kattintással. Ez nagyon fontos!!! Ekkor válik érvényessé a szavazatotok!

FONTOS!!! EGY E-MAIL CÍMRŐL CSAK EGYSZER LEHET SZAVAZNI!!!

Ugye milyen egyszerű?

Hajrá MARTFŰI MESE FA!!!!!

Most már csak egy teendő van: MEGMUTATNI MINDEN ISMERŐSNEK, OSZTANI, OSZTANI!!!!

Egy történet és képek elküldése révén bárki nevezhetett a versenybe egyedi fát vagy akár facsoportot is. A vetélkedőben nem számít a fák kora és mérete, előny azonban, ha a jelölt őshonos fajt képvisel, közterületen áll, vagy amelynek a története egy környezetvédelmi ügyhöz kapcsolódik. A döntősök kiválasztásánál a zsűri legfontosabb szempontja a történet, mely megmutatja, hogy az adott fa vagy facsoport miért fontos és különleges az őt nevező közösség számára.

Az alapítvány célja a versennyel, hogy felhívja a figyelmet a természet és a közösségek kapcsolatára, illetve a természetvédelem fontosságára.

Az Év Fáját a közönség választja meg online szavazás révén, amely 2021 július 1-én ma indul és október 1-én éjfélkor zárul.

Az Év Fája vetélkedő célja, hogy a fák természetben betöltött szerepén keresztül hívja fel az emberek figyelmét a környezettudatosságra.

Hajrá MARTFŰI MESE FA!!!!!

Mutassuk meg, hogy a Martfűiek és ismerőseik révén, igen is nyerhet a martfűi mese fa!

 


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.