Új vezetője van a Martfűi Civil Kerekasztalnak

Megosztás

Fróna Katalin

A covid miatt csak most került sor a Martfűi Civil Kerekasztal Tisztújító összejövetelére.

Először Vinczéné Balogh Magdolna a CKA elnöke beszélt az eltelt időszak alatt végzett tevékenységükről, a civil közösségek munkájáról, a pályázási lehetőségekről. A jelenlévők véleményeikkel, problémáikkal egészítették ki az elhangzottakat. Mindenki szerint az egyik legnagyobb gond a szervezetek elöregedése, a covid miatti bezárkózás, a közömbösség felerősödése.

Ezt követően a CKA vezető bejelentette, hogy ő, valamint Gera Lajos és Szél Anikó vezetőség tagok már nem vállalnak új ciklust, ezért új személyeket kell megválasztani a megüresedett helyekre.
Kardosné Kovács Marianna a Jelölő Bizottság elnöke ismertette azokat a neveket, akikre javaslat érkezett a civil közösségektől.
A civil vezetők nagy örömére egy Martfűn jól ismert közművelődési szakember „igent” mondott a jelölésre, és a vezetőségi tagokra is érkeztek jelölések.

A szavazás lebonyolítása után a Martfűi Civil Kerekasztal új tisztségviselői:

CKA vezető: Fróna Katalin (Martfűi Nőikar, Martfűi Városszépítő Egyesület)
Vezetőségi tagok: Kovács Andrásné (Martfűi Nőikar)
                                   Kovács Jánosné (Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület)
                                    Szekeres Lászlóné (Martfűi Városszépítő Egyesület).

Fróna Katalin zárásként elmondta, hogy minden civilszervezet tagságával szeretne találkozni, megismerni adott közösség véleményét, a közösségi életről alkotott véleményét. Azt követően tervez a civilvezetőkkel közösen kialakítani egy hosszú távú koncepciót.


Megosztás

Hozzászólások

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.